Historia

Jag hade under mina då 24 år hunnit testa på olika brancher, allt från restaurang, resande säljare, modell och ekonomiassistent och kommit fram till att jag ville ha ett skapande yrke.

Under min anställning på skatteverket i Luleå började jag sälja make up och hudvård vid sidan om, vilket jag älskade. Produkterna var bra och det var så roligt att få hjälpa folk att få känna sig fina.
Jag bestämde mig för att satsa på detta med skönhet, men kände att jobba mestadels kvällar inte riktigt funkade för varken mig eller familjen, så jag började leta efter något att komplettera med.

Vaxning, hudterapeut, naglar..hmm ja naglar är nog nåt som kommer växa, vem vill inte vara fin om händerna liksom?

Kollade runt på utbildningar och att de var SANSA godkända och det hela föll på att jag inte kunde pendla till annan ort. I januari 2010 påbörjade jag min grundnagelterapeut utbildning i både gele och akryl och kompletterade även med fransförlängningsstylist.
I juni 2010 startade jag mitt egna företag, Beauty by JoWa, det skulle stå för mig och mitt arbete, därav Jowa = Josefine Waara.

Till en början höll jag till hemma men det blev rätt ensamt så jag letade runt och hittade mig en salong att hyra in mig på, där jag stannade i drygt 2 år innan det i april 2012 var dags att flytta till en nyöppnad salong. Jag hade länge velat ha en egen salong och i november 2012 skrev jag på kontraktet för att ta över salongen jag hyrde in mig på.

Den 2 februari 2013 stod salongen klar efter en totalrenovering och idag är vi 5 st på salongen. Mitt mål för 3 år sen har blivit mer än uppfyllt, jag skulle vara egenföretagare och ha en egen salong, men även drömmarna om att en dag få utbilda inom yrket uppfylldes sommaren 2013. Något som jag trodde var 5-10 år bort. Men detta bevisar bara för mig och många andra att visar man framfötterna, tar för sig och vågar drömma kan man komma långt!

Varmt välkommen till mig och mina underbara kollegor!

/ Josefine