Microblading - den nya tidens bryntatuering!

•Är du inte nöjd med dina bryn?
•Vill du spara tid på morgonen och vakna med perfekta bryn?
•Har du noppat bort för mycket av dina bryn?
• Har du ärr eller saknar strån på vissa ställen?

Då är semi permanent kosmetiskt tatuerade bryn något för dig!
Det finns olika tekniker vilka vi beskriver nedan.


När du kommer till mig för en behandling vill jag att du ska känna dig helt nöjd. Det kan vara lite otäckt att utföra en behandling eller besöka en salong du aldrig har varit på förut.
Tänk på att jag under konsultationen inte målar formen på dina bryn, det görs istället under själva behandlingen som du bokar vid ett annat tillfälle. Det är inte ett måste att boka en konsultation innan du kommer på din behandling då konsultationen ändå alltid görs i samband med själva behandlingen. På konsultationen kan du ställa alla dina frågor du har.
Konsultationen kostar 300:-, denna kostnad dras senare av från den totala summan när du väl kommer på behandlingen.

3D

Den senaste metoden inom kosmetisk tatuering är med 3D effekt. Made by M erbjuder nu den revolutionerande tekniken som finns i USA, Korea, Japan och i Kina. Slutresultatet blir enastående! Skillnaderna mellan dina egna strån och tatueringen är nästan obefintliga. Med den här nya metoden skapas tunna fina streck som ser ut som befintliga hårstrån.
Återbesök inom 4-8 v.

OMBRE

Med en manuell skuggteknik (eller kombinerad med 3D) skapas en OMBRE-effekt på ögonbrynet där täthet och färgstyrka ljusnar/mörknar gradvis.
Återbesök efter 6-10 veckor på denna teknik.

POWDER

För dig som vill ha en mer "fylld" form där en skuggning skapar en form som påminner om en mer sminkad look. Utförs med manuellt verktyg och går även att kombinera med microblading/stråteknik (se Combo MB + Powder)
Ej maskin.
Ett återbesök ingår inom 6 veckor.

COVER UP

Coverup innebär tatuering över en gammal tatuering eller över en 3D-tatuering från en annan tatuerare. Korrigering av form ingår i den utsträckning din gamla tatuering tillåter det.
Jag behöver få bilder skickade till madebym2015@gmail.comför att kunna avgöra om det är möjligt att göra en coverup eller ej.

EYELINER

Förstärkning av franskant eller en eyeliner.


Alla dessa behandlingar utförs av Maria Johannessen -Made by Msom hyr plats hos oss på Beauty by Jowa.
Maria är certifierad i microblading/3D-bryn och innehar certifikat från Masterkurs i teknikerna Ombre/Powder/Combo samt manuell Eyeliner vid Nordic Brows by Anna Step som är en SEYF-godkänd utbildning.


Alla bokningar för kosmetisk tatuering görs här!